Založ si blog

Naši najlepší susedia

Od istého času cítim znečistenie vzduchu.Zistil som,že takýto vzduch prichádza z Česka.Na každom úrade majú vyvesené federálne vlajky a keďže Česko-Slovenská fedrálna vlajka bola ústavným zákonom „pochovaná „po Českej exhumácií a dlhom čase vystavenia vzduchu je to už cítiť. Tak naši najlepší susedia po fed.ústavnom zákaze používať federálne štátne znaky nezobrali zákon vážne a zase si spravili po svojom.Vieme,že niektorí českí členovia vlády boli proti,ale ten čo chcel Nobelovú cenu mieru bol za použitie fed.vlajky ako vlajky Česka už od rozdelenia.Českí poslanci jeden deň hlasovali za ústavný fed.zákon o zákaze používať fed.št.znaky nástupníckým štátom a druhý deň bez mihnutia oka za vyvesenie fed.vlajky v Čechách.Tá vlajka je stále federálná. Niektorí členovia českej vlády boli za odškodnenie Slovenska,spomínali aj sumu-niekoľko desiatok miliárd korún.To bolo v roku 1993.Koľko to bude desiatok miliárd českých korún dnes? Od roku 1993 som písal všetkým prezidentom,predsedom vlád,predsedom parlamentov,ministrom zahr.vecí,poslancom Slovenska aj Česka,no nedostal som ani jednu odpoveď.Navrhoval som možné riešenia o spôsobe splatenia dohodnutého odškodnenia.No nikdy žiadna odpoveď! Tak čo spravíme s tým vzduchom?

Prečo?

10.04.2022

Prečo píšem?Lebo ma k tomu donútili všetky klamstvá porozprávané v Slovensku. Prečo Afrika nie je Sˇvajčiarsko,vedˇ za dlhé roky tak od konca druhej vojny sa do Afriky dostala potravinová pomoc a financie za obrovské biliardy dolárov (biliarda=1000 biliónov).Tak to predkladali výbory OSN,WHO a ďaľšie.Peniaze sa dostali do Ameriky výmenou za zbrane,potraviny sa u priekupnikov [...]

Demokracia? !

21.06.2020

Sused z vedľajšieho činžaku sa vracal o tretej ráno autom domov zo služobnej cesty a v obci zrazil 48 kilometrovou rychlosťou neosvetleného a s 2,9promile alkoholu chodca v tmavom oblečení.Chodec zomrel a sused dostal 25 mesiacov nepodmienečne.Sused mal 0 promile,auto riešil cez lízingovku..Sused mal jednu vážnu chybu,nebol verejne známa osoba,bol to len obyčajný sused! No [...]

Asi vtipkovanie, ale naozaj?

14.03.2020

Primacialny palác obsadili asi ľudia,ale bez nosa a úst.Rozprávajú,ale im nerozumiem.Prerobili aj hlavu Slovenska,tiež nevidno nos a ústa,vidno hovorcu,ale vyzerá ináč ako ostatní.Možná sú to piráti no nevidno ich lode.Možná nás budú všetkých očkovať.Ale to by sme mali ísť do Ameriky,možná do Izraelu?Ale mali by sme byť v správnej banke!Tak či tak si slováci [...]

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Babiš, Pavel

Politológ: Pavel asi Korčoka nepodporí, Babiš chváli Pellegriniho, ale cieli na vlastných voličov

29.03.2024 06:00

Ako vyzerajú vzťahy Česka a Slovenska pred prezidentskými voľbami? Pre Pravdu to vysvetlil český politológ Josef Mlejnek.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 8
Celková čítanosť: 15947x
Priemerná čítanosť článkov: 1993x

Autor blogu

Kategórie